Caută
  • Mihai Vladimir Anton

Ai nevoie de publicitate?

Ai nevoie de publicitate?


Cine are nevoie de publicitate?


Ai nevoie de publicitate? Nu stiu! Ai o afacere, ai un butic, ai nevoie de publicitate? Ai o afacere cu 5 angajati, ai nevoie de publicitate? Ai o afacere cu 100 de angajati, ai nevoie de publicitate? DA!


Ai un butic, ai nevoie de publicitate? DA!

Ai o afacere cu 5 angajati, ai nevoie de publicitate? DA!


Ce inseamna publicitatea asta? Din toate definitiile care sunt, inventez si eu o definitie noua:


Publicitate legata de marketing. Marketing-ul este gasirea limbajului, publicitatea este felul in care comunici sau felul in care vorbesti, felul in care folosesti limbajul acela. Ai gasit un limbaj, cauta-ti oamenii care sa il inteleaga. Cum faci asta? Ai nevoie de publicitate!


Ai nevoie de publicitate ca sa stie lumea de tine? Nu stiu! Muta-ti buticul, muta-ti afacerea, muta-ti afacerea de 5 oameni, de 5 angajati, de echipa de 5 super oameni, sau de 100, mut-o in mijlocul campului si stai acolo, sa nu spui nimanui unde este, sa nu-i spui nimanui ce faci si sa nu ii spui nimanui cati oameni ai sau ce fel de oameni ai, cat de buni sunt toti pe fiecare domeniu si cum lucrati toti impreuna, stai in camp si asteapta sa vina un client. Si stai...si stai...si stai...


Oare ai nevoie de publicitate? Asta e o intrebare pe care trebuie sa ti-o pui in fiecare dimineata! Cine are nevoie de publicitate? Intr-un cuvant o sa-ti spun: toata lumea!

2 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce e un copy bun?

Copy-ul reprezinta vorbele unei reclame - ca este un print, un spot tv, un banner online sau un spot radio, copyul este textul care, împreuna cu partea vizuala, comunica mesajul campaniei. Multa vreme

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Str. Negustori 23-25, Sector 2, Bucuresti, cladirea IPROLAM

Copyright © 2020 Anton Advertising & Production. Toate drepturile rezervate.