Caută
  • Mihai Vladimir Anton

Ce este o agentie de publicitate?

Ce este o agentie de publicitate?


De ce ai nevoie de o agentie de publicitate?


Deci, eu am un brand, eu, generic. Eu am un brand: produc, ofer, livrez, vand. Am nevoie de o agentie de publicitate? Daca eu stiu sa fac tot, stiu sa fac atatea lucruri, inseamna ca am o imagine sau un concept foarte clar despre cum e piata, ce se intampla pe piata, cine vinde, cine cumpara. Daca totusi, ai nevoie de o agentie de publicitate, inseamna ca ai nevoie de cineva si ai mai ales incredere in cineva sa te ajute cu mici detalii pe care tu nu le observi. Pot sa spun din viata mea ca este foarte greu sa fac un logo pentru mine dar este foarte usor sa fac un logo pentru tine. Imi este foarte usor sa fac o campanie pentru tine. Este mult mai usor sa faci pentru cineva. Este mult mai usor sa negociezi pentru tine decat sa negociezi pentru mine. O campanie de publicitate trebuie facuta de cineva in care ai incredere pentru brandul tau. TU esti brandul tau si atunci ca sa lasi pe cineva ca sa te comunice pe tine, ai nevoie de cineva in care sa ai incredere.


Deci, ce este o agentie de publicitate?


O agentie de publicitate trebuie sa fie...


Daca ai nevoie de o agentie de publicitate si te gandesti la asta atunci las-o sa isi faca treaba si daca are nevoie de ajutor, ajuta-o. Agentia pune umarul, asa si tu poti sa pui umarul! Amandoi puneti umarul pentru ca practic mergeti in aceeasi directie, nu sunteti doua chestii care trag una intr-o parte, una in cealalta, atunci nu mai are sens. DAR, o agentie de publicitate este prietenul tau. Poti sa comunici foarte bine.


Am o agentie, am un prieten. Nu am agentie, sunt singur si pot sa fac toate chestiile astea. E ok si asa! Daca totusi cauti o agentie de publicitate, cauta-ti un prieten, cauta pe cineva in care sa ai incredere si cu care poti sa vorbesti absolut orice. Te certi, te impaci, te certi, te impaci, unul greseste, celalalt corecteaza, altul greseste, celalalt corecteaza. In felul acesta se stabileste o comunicare coerenta si frumoasa adevarata! Foarte important, sa fie adevarata, sa fie din brand, sa nu fie inventata, sa nu fie pusa cu mana! O agentie de publicitate este un prieten, altfel nu este!

12 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Starting point Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi cl

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"