Caută
  • Mihai Vladimir Anton

Ce faci cand nu faci publicitate?

Ce faci cand nu faci publicitate?


Vrei publicitate dar nu stii ce sa faci, nu-i asa? Vrei sa fii cunoscut dar nu stii ce sa faci, nu? Hai sa ne gandim putin:


Daca nu faci publicitate, ce faci? Tot publicitate. Cui ii faci publicitate? Celuilalt. Nu vorbesc despre competitie. Nu ma intereseaza competitia. Nu exista competitia pentru mine. Singura competitie a mea sunt eu. Asa orice brand de pe planeta asta poate creste. Daca te iei in calcul doar pe tine, iar pe competitie poate o documentezi din cand in cand, doar atat, ai mari sanse sa cresti, sa ai o mentalitate sanatoasa. Sa nu te mai opresti, sa nu te mai incurci, sa nu mai faci analize, statistici, predictii, previziuni, prognoze. Cati termeni avem la indemana ca sa nu stim nimic! Noi stim ce o sa fie maine? Nu! Stim ce a fost ieri, dar ne ajuta pentru maine? Nu! Daca vrei sa fii sanatos, sa cresti, uita de termenul competitie. Uita-l, sterge-l!


Vrei sa faci publicitate? Apuca-te chiar acum! Faci putin, 1 leu, 2 lei, 5 lei, iti gasesti pe cineva cu care sa rezonezi, si intri cu el si te apuci, un video, o campanie pe Facebook, fotografii, tot ce ai nevoie ca sa promovezi repede un produs sau un serviciu. A mers ceva? Bine, dezvolta-l. Nu a mers? Nu-i nimic, oricum esti cunoscut ca faci cinstit si corect, nu pui din burta, nu pui extra chestii care doar te impiedica! Fii onest, fa publicitate si totul o sa mearga bine! Daca stai degeaba si te gandesti ca "o sa fac publicitate cand o sa am bani", nu o sa faci niciodata! Publicitatea este fix acum! Daca nu faci publicitate, ce faci? Publicitate!

2 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce e un copy bun?

Copy-ul reprezinta vorbele unei reclame - ca este un print, un spot tv, un banner online sau un spot radio, copyul este textul care, împreuna cu partea vizuala, comunica mesajul campaniei. Multa vreme

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Str. Negustori 23-25, Sector 2, Bucuresti, cladirea IPROLAM

Copyright © 2020 Anton Advertising & Production. Toate drepturile rezervate.