Caută
  • Mihai Vladimir Anton

Vanzari si publicitate

Publicitatea si vanzarile nu se pot separa. Produsul, fiind in centrul atentiei, el este motorul. Departamentul de vanzari trebuie sa fie foarte bine pus la punct, publicitatea trebuie sa isi faca treaba foarte bine. Ele se trag impreuna, ele merg impreuna. Publicitatea atrage vanzarile cand vanzarile merg putin mai greu, vanzarile trag publicitatea cand publicitatea merge putin mai greu. Se sustin!


Da, vanzarile pot sa traga publicitatea si publicitatea poate sa traga vanzarile. Oamenii din vanzari sunt la fel de importanti ca oamenii din marketing. Nu te poti opri din procesul acesta niciodata. Investesti foarte mult in departamentul de vanzari, investesti foarte mult si in departamentul de marketing. Pentru ca merg impreuna, si comunica permanent: unul fara celalalt dezechilibreaza produsul. Dezechilibreaza produsul, trag in jos evolutia lui. Nu stiu de ce mai faci publicitate, de ce mai faci produsul?

4 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Starting point Te gandesti, te gandesti la ceva cand deschizi o afacere: ai in cap o idee, ai in cap un plan, poate ai in cap un produs, un serviciu. Parerea mea, este ca toata lumea vrea mai multi cl

Cea mai importanta chestie pe care trebuie sa o faci cand te apuci sa faci publicitate este sa ai un obiectiv foarte clar, foarte precis, foarte bine definit pentru campania ta. Acesta este cel mai im

Nu inteleg cum nu vrei sa-ti faci publicitate, cum nu poti sa-ti faci publicitate, sa nu ai chef sa-ti faci publicitate. Partea cu "nu pot sa-mi fac publicitate" pot sa o inteleg. Partea cu "nu vreau"