Caută
  • Mihai Vladimir Anton

Vanzari si publicitate

Publicitatea si vanzarile nu se pot separa. Produsul, fiind in centrul atentiei, el este motorul. Departamentul de vanzari trebuie sa fie foarte bine pus la punct, publicitatea trebuie sa isi faca treaba foarte bine. Ele se trag impreuna, ele merg impreuna. Publicitatea atrage vanzarile cand vanzarile merg putin mai greu, vanzarile trag publicitatea cand publicitatea merge putin mai greu. Se sustin!


Da, vanzarile pot sa traga publicitatea si publicitatea poate sa traga vanzarile. Oamenii din vanzari sunt la fel de importanti ca oamenii din marketing. Nu te poti opri din procesul acesta niciodata. Investesti foarte mult in departamentul de vanzari, investesti foarte mult si in departamentul de marketing. Pentru ca merg impreuna, si comunica permanent: unul fara celalalt dezechilibreaza produsul. Dezechilibreaza produsul, trag in jos evolutia lui. Nu stiu de ce mai faci publicitate, de ce mai faci produsul?

2 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce e un copy bun?

Copy-ul reprezinta vorbele unei reclame - ca este un print, un spot tv, un banner online sau un spot radio, copyul este textul care, împreuna cu partea vizuala, comunica mesajul campaniei. Multa vreme

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Str. Negustori 23-25, Sector 2, Bucuresti, cladirea IPROLAM

Copyright © 2020 Anton Advertising & Production. Toate drepturile rezervate.